Search Engine Optimalisatie (SEO)

Goed vindbaar zijn in zoekmachines, zoals Google en Bing, wordt steeds belangrijker. Het beter vindbaar maken van uw website begint bij het bepalen van de zoekwoorden waarop u graag vindbaar wilt zijn. Creative Design kunt u ondersteunen in het beter vindbaar maken van uw website.

Creative Design heeft veel kennis en kunde op het gebeid van Search Engine Marketing. D.m.v. het volgen van diverse cursussen en workshops is Creative Design op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Search Engine Optimalisatie.

Voor het plaatsen van uw website hoger in Google doorloopt Creative Design de volgende stappen:

Stap 1: Niche onderzoek

De 1e stap is een inventarisatie; in welke niche zit u met uw bedrijf en welke doelgroep wilt u aanspreken? Welke woorden gebruikt uw doelgroep om uw product of dienst te omschrijven?

Stap 2: Zoekwoorden onderzoek

De 2e stap is om te bepalen welke zoekwoorden er interessant zijn voor de vindbaarheid van uw website. er wordt vooral gekeken naar de relevantie en of er genoeg verkeer op deze zoekwoorden zitten. Zijn er aangrenzende zoekwoorden met veel verkeer?

Stap 3: Het (her)indelen van de website

De 3e stap behelst de (her)indeling van uw website. Welke pagina’s komen op uw website en waar in het menu komen deze pagina’s te staan?

Stap 4: Het (her)schrijven van de SEO teksten

De 4e stap behelst het door u zelf (her)schrijven of het laten (her)schrijven van uw webteksten door Creative Design.

Stap 5: Analyse in Google Analytics

Vervolgens wordt er maandelijks gekeken naar het succes van de zoekwoorden en welke zoekwoorden er ontbreken op uw website. welke zoekwoorden kunt u nog extra uitlichten op uw website?

Neem nu direct contact met ons op, als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

TOP